Zoeken
  • Kira De Cae

Starten in tijden van corona

Bijgewerkt: mei 14

Het idee bruiste al even in mijn gedachten. Het enthousiasme rondom mij zette me op weg om een eigen zaak te starten. Maar de vraag die bleef terugkomen, 'is het überhaupt mogelijk om in tijden van corona een zaak succesvol te maken?'

Met wat ambitie, lef en een goede voorbereiding heb ik de sprong gewaagd.


Ondernemers hadden de laatste maanden tijd in overvloed om zelf hun social media te beheren. Dat liep bij veel mensen goed maar bij het grotendeel (goed voor mij:-)) minder vlot.

Gelukkig zien velen nu in dat er enorm veel tijd kruipt in het beheren van je social media kanalen. Nu het gewone leven stilaan terug komt en ondernemers zich ten volle inzetten voor hun zaak is de tijd om hun social media te beheren bijna onbestaand. ...Entering Mediadam...


Ook kreeg ik de laatste weken veel de vraag naar personal design zoals het ontwerpen van uitnodigingen, geboortekaartjes, flyers en menukaarten.


Wil je meer weten? Eén adres: info@mediamadam.be


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven